NIEUWSLinn

Linn aktie: opslagmedium en muziek bij DS


Redactie HiFi.nl | 11 februari 2010 | Linn

(Ingezonden mededeling)

Ontdek een nieuwe wereld van muziek met een specataculaire Linn DS actie. Van 7 januari t/m 23 februari wordt bij iedere Linn DS aankoop een `Linn Studio Master Music Package` kado gedaan. De waarde hiervan kan oplopen tot ruim 2200 Euro (bij aankoop Linn Klimax DS).

Studio Master kwaliteit muziek wint snel aan populariteit onder muziekliefhebbers wereldwijd. Het veelgeprezen Linn muziek-label was de eerste met dit soort opnames en is nu nog steeds toonaangevend met een keur aan zeer diverse artiesten, labels en genres, die steeds blijft groeien. De meest recente Studio Master opnames (verkrijgbaar via LinnRecords.com) zijn o.a. Van William Orbit (elektronisch), Maeve O`Boyle (rock/pop), de Scottish Chamber Orchestra (klassiek), plus hoge kwaliteit downloads van Pink Floyd, Frank Sinatra en vele, vele anderen...

Deze niet te missen actie is perfect voor de muziekliefhebber die er klaar voor is nog meer plezier aan zijn eigen muziekcollectie te gaan beleven in een uitzonderlijke audiokwaliteit en met een compleet intuďtieve bediening.

Het aanbod is als volgt:

  • Klimax Music Package (waarde >2200 Euro), bij aankoop van een Klimax DS: de volledige Linn Studio Master collectie, bestaande uit 70 titels + een RipNAS, met ruimte om meer dan 3400 extra albums te rippen en op te slaan + een voucher van 167 Euro die direct uw aankoop registreert en geldig is voor extra muziek uit de gehele catalogus.
  • Akurate Music Package (waarde >1400 Euro), bij aankoop van een Akurate DS: 50 Linn Studio Master albums + een QNAP NAS met ruimte om meer dan 3400 extra albums te rippen + een voucher van 167 Euro die direct uw aankoop registreert en geldig is voor extra muziek uit de gehele catalogus.
  • Majik Music Package (waarde >500 Euro), bij aankoop van een Majik DS of Majik DS-I: 20 Linn Studio Master albums + een USB harde schijf met ruimte om meer dan 1000 extra albums te rippen + een voucher van 167 Euro die direct uw aankoop registreert en geldig is voor extra muziek uit de gehele catalogus.

Voor de precieze condities en een uitvoerige demonstratie van Linn DS, raadpleeg uw lokale Linn dealer.

EDITORS' CHOICE