NIEUWSbeChocolate

beChocolate Puroh bij La Scala Tilburg


Redactie HiFi.nl | 18 januari 2010 | beChocolate

(Ingezonden mededeling)

Onlangs is er een nieuw en uniek product voor muziekweergave geïntroduceerd: De beChocolate Puroh. De ontwerper heeft een aantal jaren ontwikkeling in dit “State of the Art” product gestoken. Met slechts één doel voor ogen, een alles in één ontwerp welke aan de hoogste standaard in muziekweergave voldoet, gekoppeld aan een tijdloos design met een retro knipoog.
 
De Puroh is modulair op te bouwen. De basis is een stereo versterker van 2x 60 watt. Echte watts wel te verstaan. Met een extra power pack naar een 120 watt op te waarderen. Deze wordt naar wens voorzien van een CD/SACD loopwerk, een FM/internet radio, netwerk, USB, RS232 en wifi board, een analoge input board met mm/mc Phono ingang. Door het uiterst vernuftige ontwerp, waarbij gebruik gemaakt is van 3D software is in dit compacte ontwerp zelfs een 5.1 systeem voor home cinema te integreren.

De afstandbediening is geheel en alleen voor deze Puroh geprogrammeerd en is een verademing om het geheel mee te bedienen. Naast conventionele functies kan er via de USB aansluiting MP3 afgespeeld worden en is er de mogelijkheid tot het beluisteren van internet Radio. Hierdoor haalt U de wereld in huis en U zult versteld staan welke weergave kwaliteit er mogelijk is en welk een keur aan muziek te beluisteren is.
 
La Scala, Delicatessen in Beeld en Geluid heeft de primeur om dit uitzonderlijke ontwerp aan U te demonstreren. Met de weergave kwaliteit is met de allergrootste en meest gespecialiseerde High- End merken te wedijveren. Bij de ontwikkeling is niet gekeken naar kostprijs maar naar eindresultaat. Het ontwerp is oogstrelend en in de kleuren Ferrari rood, Mercedes zwart en Fiat 70er jaren crème.

La Scala Delicatessen in Beeld en Geluid nodigt u graag uit om dit bijzondere en unieke product te komen bekijken en beluisteren. Hiervoor zijn speciale demodagen georganiseerd en wel op 28 en 29 januari van 10.00-21.00 uur en 30 januari van 10.00-17.00 uur.

La Scala
St. Annaplein 23-24
5038 TV  Tilburg

EDITORS' CHOICE