NIEUWSLinn

Linn DS Challenge bij Aelivé in Bergambacht


Redactie HiFi.nl | 05 februari 2010 | Linn

(Uitnodiging)

Betreft: de mijlpaal cd versus DS -

Nog een week te gaan en dan is het tijd voor de DS Challenge. Deze reminder is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn, maar zich nog niet hebben aangemeld. Het belooft echt een leuke avond c.q. middag te worden. De Linn DS Challenge is er voor iedereen die nu al bekend wil raken met de nieuwe manier van muziek luisteren.

In februari krijgen we hoog bezoek: Gilad Tiefenbrun, de managing director van Linn products, komt naar Bergambacht om in hoogst eigen persoon het einde van de cd-speler aan te kondigen.

We zagen het al een tijdje aankomen. De mp3-spelers knaagden al jaren aan de cd-speler, maar voor muziekliefhebbers was mp3 nooit een alternatief. Maar met de laatste ontwikkelingen is het lot van de Cd-speler bezegeld. Hoor het verschil zelf en ontdek waarom Linn DS de manier is om vanaf nu het beste uit uw bestaande muziekcollectie te halen.

Als één van de grootste Linn-dealers van Nederland willen wij u uitnodigen voor de Linn DS challenge op:

Vrijdag 12 februari om 19.00 uur
Zaterag 13 februari om 14.00 uur

Breng uw favoriete cd of zelfs uw eigen cd-speler mee en overtuig uzelf. Zeker met de lopende actie: Discover New Music promotion, is er geen beter moment u te verdiepen in een nog hogere geluidskwaliteit.

U zult uitvinden waarom muziekliefhebbers overtuigd zijn dankzij de onverslagen weergaven van de best presterende muziekspelers. We demonstreren u ook de één-box-oplossing Majik DS-I om te bevestigen waarom critici in o.a. het blad what hi-fi zo lovend zijn.


(Linn Klimax DS)

Het beloven zeer interessante bijeenkomsten te worden en u bent van harte welkom. Er is ook gelegenheid om persoonlijk met dhr. Tiefenbrun van gedachten wisselen over deze nieuwe technische ontwikkeling. Ik wil u vragen om u op te geven voor de één van de beschikbare data, zodat wij de juiste voorbereidingen kunnen treffen.

Ik kijk er naar uit om u die vrijdag of zaterdag te mogen ontvangen. Velen van u weten dat een bezoek altijd leuk is, al is het alleen al om woonideeën op te doen, want natuurlijk staan ook de mensen van Speksnijder voor u klaar.

Ons hele team groet u vriendelijk, mede namens Gilad Tiefenbrun (linn products ltd.)

Martijn van Buren
Aelivé hi-fi projecten

EDITORS' CHOICE