NIEUWSLinn

Linn MAJIK DS-I nu leverbaar


Redactie HiFi.nl | 05 februari 2010 | Linn

(Ingezonden mededeling)

Linn Products, marktleider in digital stream muziekspelers, heeft een aanvulling op hun bekroonde DS reeks gelanceerd, de MAJIK DS-I.

Het is een all-in-1 apparaat dat volgens de fabrikant niet inlevert op kwaliteit, maar wel de aanwezigheid van een muzieksysteem in de huiskamer vereenvoudigt omdat het aanzienlijk minder ruimte inneemt dan een traditionele set bestaande uit bron en versterker. Maar ook omdat uw muziekcollectie niet meer in de woonruimte aanwezig hoeft te zijn, die staat immers op een harde schijf.

Omdat de MAJIK DS-I ook voorzien is van talloze aansluitingen voor andere entertainmentapparatuur, zoals een set-top box, game-consoles en zelfs een platenspeler, draagt de MAJIK DS-I volgens Linn ook bij aan een verbetering van de weergave van die bronnen. Daarmee is het volgens Linn een perfect apparaat om zowel op zichzelf te staan, als om de basis te vormen voor een groter entertainmentsysteem. Volgens Linn is de MAJIK DS-I het perfecte systeem voor bezitters van een grote cd-collectie die een beter geluid zoeken. Binnen hun eigen muziekverzameling, maar ook door de mogelijkheid om Studio Master kwaliteit muziek te downloaden en af te spelen.

De MAJIK DS-I speelt alle gangbare bestandsformaten af, waaronder FLAC, WAV, AIFF, ALAC, WMA en MP3, en kan bediend worden door een groot aantal verschillende controllers, zoals een PC of laptop, een PDA of een iPhone.

Gilad Tiefenbrun, Linn Managing Director, zegt: “The explosion of interest around Studio Master music is only set to accelerate in 2010 and MAJIK DS-I owners can enjoy this breakthrough level of performance with a player that lets them de-clutter and give them more control over their whole home entertainment system.”

EDITORS' CHOICE