NIEUWS

Een nieuwe Vlaamse audioclub?


Redactie HiFi.nl | 09 februari 2010

(Ingezonden mededeling)

Reeds enige tijd bestaat de vraag in Vlaanderen naar een nieuwe audioclub, waarbinnen liefhebbers ervaringen kunnen delen, kennis maken met andere liefhebbers en deelnemen aan allerhande clubactiviteiten zoals demonstraties door fabrikanten en/of importeurs en bezoeken aan beurzen of fabrikanten.

Waar vroeger Audioforum bestond, is deze vereniging na enige tijd spijtig genoeg gestopt met de kleinschalige vereniging om door te groeien naar Audiovideo2day. De leden van de club bleven echter een beetje op hun honger zitten en een waardige vervanger van het Audioforum is er tot op heden nog steeds niet.

Daarom ontstond bij verschillende mensen het idee, gesteund door verschillende dealers zoals Tingsha Audio, Alpha High End en Gydotron Audio het idee om opnieuw een echte club te starten in Vlaanderen om zo het vuur van de audiofilie en de liefde voor muziek verder aan te wakkeren in Vlaanderen. Na veel discussiëren en spuien van ideëen werd besloten om aanstaande vrijdag, 12 februari 2010, een eerste vergadering te houden van wat binnenkort een nieuwe Vlaamse audiovereniging moet worden.

Bij monde van dit persbericht lanceren we dan ook een oproep naar iedereen die dit initiatief een warm hart toedraagt, lid wil worden of mee zijn schouders onder dit initiatief wil zetten om vrijdag 12 februari langs te komen op de eerste vergadering. Deze eerste vergadering gaat door te Gent in Café de Rotonde om 19u30.

Iedereen is welkom!
Meer informatie:
Vlaamse.Audiovereniging@gmail.com

EDITORS' CHOICE