NIEUWSSamsung

Limited Edition design-tv van Samsung


Redactie HiFi.nl | 15 februari 2010 | Samsung

(Ingezonden mededeling)

Toonaangevend interieurontwerper Eric Kuster en Samsung Electronics, marktleider in televisies, hebben tijdens het ‘Luxury Life In 3D Samsung Press event’ de nieuwe Eric Kuster Limited Edition Samsung design LED-TV geďntroduceerd. Het design van de speciale LED-TV is geheel in de stijl van de huidige trends zoals in kaart gebracht door Eric Kuster en Samsung. De hoogwaardige technologie van Samsung en de strakke vormgeving van Eric Kuster maakt deze ‘must-have’ LED-TV vernieuwend, sexy, stijlvol en luxueus.

“Een TV is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het interieur van een woning. De introductie van Samsung’s ultraslanke LED-TV’s vorig jaar was een voorbode voor de TV als functioneel designstuk. Dit jaar zijn de TV’s van Samsung nog dunner en gestroomlijnd. De samenwerking met Eric Kuster voegt daar nog een extra dimensie aan toe!”, aldus Raymond Mesterom, Marketing Manager AVD.

“Samsung en ik delen dezelfde visie als het gaat om design. Deze samenwerking heeft geleid tot een unieke samensmelting van technologie en design. De ‘Samsung Eric Kuster Limited Edition’ is volgens de laatste designtrends ontworpen”, aldus Eric Kuster.

Samsung Eric Kuster Limited Edition
De ‘Samsung Eric Kuster Limited Edition’ is speciaal door Eric Kuster en exclusief voor Samsung ontworpen. De LED-TV brengt een ongeëvenaarde televisiebeleving naar de huiskamer. Deze nieuwe witte LED- TV is na de lancering te bewonderen in de Flagship Store van Samsung Electronics in de PC Hooftstraat te Amsterdam.

Eric Kuster
Eric Kuster is een toonaangevend interieurontwerper en is verantwoordelijk voor het interieur van een groot aantal horeca outlets, winkels, privé residenties in binnen- en buitenland en nog veel meer projecten. Kuster richt zich op het hogere segment en is regelmatig te zien als designdeskundige in diverse Nederlandse TV programma’s. De signatuur van Eric Kuster is te omschrijven als dynamisch, sexy, luxe, stijlvol, strak, vernieuwend en glamorous.

Samsung en haar LED-TV’s
Samsung introduceert een hele nieuwe generatie high-end LED-TV’s met de 7000, 8000 en 9000 serie die vanaf half maart in de winkels verkrijgbaar zijn. Door de toepassing van Samsung’s ingebouwde 3D-processor en 3D-emitter spatten de beelden in levensechte kleuren van het scherm af. Samen met de 3D Blu-ray speler (Samsung BD-C6900) en de ‘active shutter’ 3D-bril biedt Samsung een complete 3D home entertainment-oplossing. Hiermee kun je thuis 3D-films beleven zoals in de 3D-bioscoop.
Met de LED-TV’s kun je zelfs van 2D-televisieuitzendingen in 3D genieten. Want de unieke 3D-processor bevat een auto-conversietechnologie die 2D-beelden omzet naar 3D. Je kunt zo extra diepte en helderheid toevoegen aan bijvoorbeeld een live voetbalwedstrijd, waardoor je het gevoel krijgt alsof je zelf onderdeel van de actie bent. En met één druk op de knop kijk je weer TV in 2D, aldus de fabrikant.

Samsung werkt wereldwijd samen met DreamWorks Animation SKG en Technicolor aan een compleet 3D-aanbod van TV’s, Blu-ray spelers en Blu-ray discs. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je in 2010 thuis kunt genieten van de beste 3D-films, zoals de succesvolle film ‘Avatar’.

EDITORS' CHOICE