NIEUWS

Winkelnieuws nu apart te vinden


Redactie HiFi.nl | 16 februari 2010

HiFi.nl probeert voortdurend de vindbaarheid van de enorme hoeveelheid beschikbare content op de site te verbeteren. Daarom is nu de aanvullende module Winkelnieuws gelanceerd.

In deze module is een specifieke selectie uit al het nieuws te vinden. Alleen berichten die betrekking hebben op de hifi-winkels in de BeNeLux staan er in. Handig om te kijken waar bepaalde demo`s gegeven worden, waar we op bezoek zijn geweest voor een Hi-Visit, en waar nieuwe merken aan het assortiment zijn toegevoegd.

Vooral dat laatste is belangrijk, omdat we dergelijke nieuwsberichten voorheen meestal niet plaatsten vanwege het lokale karakter. Het winkelnieuws is dus niet alleen beter vindbaar geworden, maar ook nog eens uitgebreid.

Het nieuws in de nieuwe module is per provincie uitgesplitst, waarbij het laatste nieuws steeds bovenaan staat.

U kunt het Winkelnieuws op drie manieren vinden.

1.Wanneer u in de grijze navigatiebalk bovenaan de pagina de cursor op Nieuws plaatst ziet u in het drop-down menu dat dan opent de rubriek Het laatste winkelnieuws staan.
2.Op de homepage vindt u onder de headlines naast de grote nieuwsfoto de link Klik hier voor alleen actueel winkelnieuws
3.Wanneer u in de grijze navigatiebalk bovenaan de pagina op Winkels klikt verschijnt een kaartje met alle nederlandse en Belgische provincies. Ook hier treft u een link aan: bekijk ook al het winkelnieuws.

Of klik hier om naar de Winkelnieuws pagina te gaan.

EDITORS' CHOICE