NIEUWSADAM

Sonority-Audio op Beeld & Geluid Antwerpen


Redactie HiFi.nl | 03 maart 2010 | ADAM

(Ingezonden mededeling)

Op de show Beeld & Geluid Antwerpen 2010 zal Sonority-Audio demonstreren met twee speelklare sets. De hoofdset zal bestaan uit de YBA Passion 400 serie, voorversterker en cd-speler met daarop aangesloten de ADAM Tensor Beta actieve luidsprekers. Dit ondersteund door de zeer strak afgewerkte bekabeling van Argentum Acoustics uit Canada en een VTI Audiorack.


 
Verder zijn er producten aanwezig van Onix-Audio, YBA-Design, Argentum Acoustics en verscheidene ADAM luidsprekers zoals de A5 actieve monitors en de zeer hoog aangeschreven Classic Column en speakers uit de Tensor lijn.
 
Sonority neemt ook een aantal Europese Primeurs mee naar de show van zowel Onix-Audio als YBA-Design, waaronder de net gelanceerde Onix-Audio SACD-15 speler en DAC en een hele nieuwe lijn van YBA-Design. Benieuwd...wij verwelkomen u graag in de Van Eyck zaal in Antwerpen.
 
Ook voor Nederlandse bezoekers is deze show zeer goed bereikbaar. Vanuit Utrecht is het slechts 120km rijden, de entree en parkeren (500 parkeerplaatsen) is beiden gratis!

Sonority-Audio
Minckelersstraat 20
2522 CE `S-Gravenhage
www.sonority-audio.nl

EDITORS' CHOICE