NIEUWSSonos

AudioXperience Streaming Event


Redactie HiFi.nl | 03 maart 2010 | Sonos

(Ingezonden mededeling)

AudioXperience in Nuenen nodigt u uit voor een Streaming Audio Event op zaterdag 13 en zondag 14 maart 2010:

De afgelopen maanden zien wij steeds meer interesse ontstaan voor streaming audio oplossingen. Steaming audio is het afspelen van muziekbestanden vanaf een computer of netwerk harde schijf over de audio installatie. Fabrikanten als Linn, Naim, Sonos en Logitech zijn al een aantal jaren bezig met het ontwikkelen en produceren van dergelijke oplossingen. Linn gaf begin dit jaar een statement af door te stoppen met de productie van de CD speler en zich volledig te richten op DS (digital streaming) producten. Wij moeten bekennen dat Linns visie zijn vruchten begint af te werpen.

Gelukkig wordt streaming ook vanuit de onderkant van de markt gepromoot, zodat deze manier van muziek beleven voor een grotere groep mensen bereikbaar wordt. Logitech en Sonos bewijzen dat u voor een zeer acceptabel bedrag een zeer behoorlijke (klank-) kwaliteit in huis haalt. Logitech hebben wij al een tijd in ons programma, om Sonos konden wij niet heen. Sonos, marktleider op streaminggebied, biedt streamingproducten die zelfs voor diegenen met weinig computer ervaring zeer makkelijk te integreren en te bedienen zijn. U kunt vanaf heden alle Sonosproducten bij ons beluisteren en wij kunnen u uit voorraad leveren!

 

Wij willen u tijdens ons Streaming Event op 13 en 14 maart laten ervaren dat :

  • Een audiostreamer beter kan klinken dan een gelijkwaardig geprijsde cd speler.
  • Het kinderspel wordt uw systeem in huis uit te breiden naar meerdere zones, denk aan keuken, hobbykamer, slaapkamer etc.
  • Uw cd ’s digitaliseren een hoop ruimte creëert in de woonomgeving en dat wij een oplossing hebben om uw cd-collectie op een compacte manier op te bergen.
  • U uw totale muziekcollectie weer opnieuw beleeft en gemakkelijk kunt overzien vanuit uw handpalm.
  • Het zelfs mogelijk is om hogere kwaliteit dan cd-kwaliteit te streamen. Ja we denken, gelukkig, ook aan de audiofielen onder ons!

Wat demonstreren wij op 13 & 14 maart?

  • Linn Majik DS-I. Dit prachtige toestel is een streamer en versterker in één behuizing. Beschikt tevens over 5 analoge en 6 digitale ingangen. Met andere woorden: Voeg een paar luidsprekers toe en u heeft een zeer compact en muzikaal systeem!
  • Naim DAC. Deze verschrikkelijk muzikale DAC vertaalt de kleinste nuances in de muziek, zodat u details hoort die u tot voor kort niet hoorde. Deze DAC zal worden gecombineerd met zowel de Logitech Duet als de Sonos ZP 90 streamer. Wij willen u alvast verklappen dat u, net als wij, versteld zult staan van de muzikale kwaliteiten van deze DAC!
  • Linn Klimax DS. Op dit moment de beste streamer op de markt!? Haalt het maximale uit uw muziekcollectie…

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?
Natuurlijk hoort, tenminste dat vinden wij, bij een goed stukje muziek een goed glas rode of witte wijn met een lekker stuk oude kaas. De eveneens in Nuenen gevestigde delicatessenzaak Geert Bongers verzorgt de heerlijke rode en witte wijnen die wij deze dagen schenken. Natuurlijk verzorgt hij ook de mooie kazen die wij aansnijden!

AudioXperience USB Sampler deel 1?
Wij willen niet dat u met lege handen huiswaarts keert. U ontvangt namelijk deel 1 van de AudioXperience USB-sampler. Op deze USB-stick staan 12 door ons uitgekozen muziekstukken. Sommige van deze muziekstukken zijn in hoge resolutie, zelfs een tweetal nummers in de maximale resolutie van 24 bit 192 Khz!

Erik Paulus
Vanaf  begin dit jaar hebben wij een nieuwe medewerker, Erik Paulus. Erik heeft meer dan 15 jaar ervaring in de branche en stelt zich graag aan u voor.
Hopelijk genoeg reden voor u om ons in het weekend van 13 en 14 maart te bezoeken!

Muzikaal gegroet,
Hans Oosterwaal, Martijn Lavrijsen & Erik Paulus

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
info@audioxperience.com
040 2906344

EDITORS' CHOICE