NIEUWSMeridian

Viertron op Nationale Bouwbeurs 2010


Redactie HiFi.nl | 16 maart 2010 | Meridian

(Ingezonden mededeling)

Viertron is dit jaar met een eigen stand aanwezig op de beurs Eigen Huis (Ver) Bouwen - van 19 tot en met 21 maart 2010.

Verschillende producten uit de Viertron catalogus zullen tijdens de beurs live gedemonstreerd worden, waaronder de mogelijkheid om B&O producten over het Abitana netwerk in de woning met elkaar te verbinden. Abitana kan naast B&O ook de distributie verzorgen van internet, telefoon, en CAI signaal. En dit alles over dezelfde kabel. Ook zal de nieuwe iMerge MS1HD Blu-Ray video server te zien zijn met voorbeelden van HD films vanaf de server naar verschillende zones, waarbij ook het HDMI signaal natuurlijk over Abitana CAT5 kabel gaat.

Op muziek server gebied is het neusje van de zalm beschikbaar met het Meridian Sooloos waarop sinds kort ook internet radio beschikbaar is. Natuurlijk aangesloten op een paar Meridian DSP7200 luidspreker systemen die nu in iedere gewenste RAL kleur verkrijgbaar zijn.

Met Tutondo laat Viertron zien dat zeer kleine bedieningspaneeltjes het enige is dat zichtbaar hoeft te zijn in een ruimte, hiermee is alles dan te bedienen en storende elektronica weg te werken. Met Luidsprekers van Oh by Tutondo is het dan helemaal af…

Beurs website: http://www.eigenhuisverbouwen.nl/

Viertron stand: C018

Graag tot ziens op de Bouw Beurs 2010!

EDITORS' CHOICE