NIEUWSKönig

König Expert | link kabelserie


Redactie HiFi.nl | 24 maart 2010 | König

Ingezonden mededeling

NEDIS, fabrikant en distribiteur van consumenten elektronica en accessoires, is met haar eigen merken HQ en König koploper in de kabelmarkt. Met haar brede assortiment biedt NEDIS voor ieder toepassings-gebied de juiste kabel. Met de introductie van de König Expert | link kabelserie biedt NEDIS nu ook top kwaliteit kabels voor de meest veeleisende gebruiker.
 
De Expert | link kabelserie is er voor iedereen die alleen genoegen neemt met de best mogelijke kwaliteit. Geniet van HD video in de best mogelijk kwaliteit, en ervaar geluid zoals het in de studio klinkt. Met de kabels uit de Expert | link serie verliest u geen kwaliteit meer tussen de bron en uw zintuigen!


 
PCOCC Koper

De geleiders in de kabels zijn gemaakt van PCOCC koper. Dit soort koper is maar liefst voor 99,998% zuurstofvrij en gemaakt door middel van “continuous casting”. Dit betekent dat de volledige structuur van de ader gemaakt wordt van één enkele kristal, waardoor de signalen in hun puurste vorm kunnen worden doorgegeven.
 
Bij standaard high-end koper zoals OFC wordt de ader opgebouwd uit honderden koperkristallen die stuk voor stuk een barrière vormen voor het signaal. Het maken van PCOCC koper is een zeer ingewikkeld proces en wordt door slechts enkele fabrieken gedaan. Het PCOCC koper voor de Expert | link kabels komt uit de “Zhenzhou Yuhui Nonferrous Metals Proccessing” fabriek.
 
Het koper wordt door een beperkt aantal fabrieken geproduceerd waardoor gegarandeerd kan worden dat het PCOCC koper aan uiterst stringente voorwaarden voldoet.
 
Toepassing

Of het nu gaat om het aansluiten van een Blu-ray speler op uw TV of speakers op uw receiver, de kwaliteit van de signaaloverdracht is het allerbelangrijkst. De Expert | link kabels zijn gemaakt van de best mogelijke materialen en garanderen volgens de fabrikant een loepzuivere overdracht van de bron naar de zender.
 
Met deze nieuwe Expert | link serie heeft NEDIS naar eigen zeggen een unieke kabelserie aan haar assortiment toegevoegd, waarmee de kwaliteit, zoals men gewend is van König, gegarandeerd wordt. Voor meer informatie over het assortiment van NEDIS en haar verschillende kabellijnen: www.nedis.nl

EDITORS' CHOICE