NIEUWSYamaha

Yamaha naar andere importeur


Redactie HiFi.nl | 28 maart 2010 | Yamaha

(Ingezonden mededeling)

Yamaha Music Europe (Yamaha) en Actual Acoustics kondigen de volgende verandering aan betreffende de AV verkooporganisatie voor de Nederlandse markt.

Sinds Yamaha in Europa één bedrijf is geworden door de fusie van AV (Audio/Video) en MI (Musical Instruments), heeft Yamaha de marktsituatie opnieuw bekeken en besloten de organisaties in verschillende markten te veranderen, teneinde de lokale verkoop- en marketingactiviteiten te versterken en de synergy activiteiten tussen AV en MI te
verbeteren.

Als volgende stap heeft Yamaha besloten de AV verkooporganisatie in Nederland te veranderen en wel met ingang van 1 april a.s. De verkoop zal door Yamaha rechtstreeks ter hand worden genomen en niet langer door Actual Acoustics verzorgd worden. Deze verandering houdt in dat Actual Acoustics B.V. na 1 april a.s. niet langer de agent voor Yamaha in Nederland zal zijn.

Vanaf 15 maart a.s. zal onderstaand nieuw contactadres beschikbaar zijn. Uiteraard zal het huidige contact met Actual Acoustics nog tot eind maart a.s. doorlopen. Met ingang van 1 april a.s. zullen de werkzaamheden, zoals administratie, orderbehandeling, technische ondersteuning, etc, volledig worden overgenomen door:

Yamaha Music Europe
Tel. +31 (0) 881 264 200
Fax.+31 (0) 881 264 201
office.nl@yamaha-online.de

MERK

EDITORS' CHOICE