NIEUWS

Optoma Themescene HD67 projector


Redactie HiFi.nl | 27 maart 2010

(Ingezonden mededeling)

Optoma introduceert de nieuwe Themescene HD67. Met deze projector beleef je volgens importeur Clofis de ultieme game en film ervaring met een perfecte beeldkwaliteit.

Deze HD Ready(1280x720) 720P projector levert beeldkwaliteit op een zeer hoog niveau mede dankzij de samewerking tussen DLP technologie van Texas Instruments en Optoma. Door de laatste technieken op het gebied van beeldweergave toe te passen in de HD67 levert deze projector een waanzinnig helder en haarscherp beeld met levensechte kleuren, aldus de importeur.

Met een ANSI contrast waarde die hoger ligt dan menig LCD projector is de HD67 de beste keus voor elke Home Cinema en Game liefhebber.

3D Capable

De HD67 is ook voorbereid voor de toekomst nu 3D immens populair begint te worden. Door toepassing van de Optoma DLP Link Active Shutter Bril geeft deze projector de mogelijkheid om 3D content af te spelen op een 720P/120Hz resolutie.

Doordat de DLP beeldchip zo snel is kunnen er volgens de fabrikant twee beelden tegelijk op het scherm worden geprojecteerd om zo een 3D plaatje te creëren. Dit 3D effect kan worden bekeken door de actieve 3D bril. De DLP beeldchip zend extra data informatie via dit ingenieuze systeem naar de actieve 3D bril. Via deze DLP link communiceerd de DLP chip met de actieve 3D bril om de beelden te synchroniceren voor een geweldige 3D ervaring.

De Optoma DLP Link Shutter Glasses zijn binnenkort verkrijgbaar, de prijs is nog niet bekend.

Adviesprijs HD67:
699 euro.

Voor meer informatie:
Clofis Nederland.
Tel. 0793631290
info@clofis.nl
www.clofis.com

EDITORS' CHOICE