NIEUWSScansonic

Scansonic draagbare radio


Redactie HiFi.nl | 30 maart 2010 | Scansonic

(Ingezonden mededeling)

Scansonic introduceert de P2500: een serie vrolijke radio’s in diverse lente-kleuren voorzien van een mooi design en perfect geluid.

De serie P2500 van Scansonic bestaat uit draagbare radio’s verkrijgbaar in verschillende vrolijke lente-kleuren, zoals bijvoorbeeld zwart, wit, blauw, paars, rood en oranje.

Ondanks zijn kleine formaat van 10x20x10cm (bxhxd) herbergt deze draagbare radio een uitstekende geluidskwaliteit met een analoge tuner voor FM/AM radio. De Scansonic P2500 bevat tevens een aux-input voor het aansluiten van een MP3-speler, iPod of PC.

De lente komt eraan: ga lekker naar buiten en trek erop uit met de P2500! Deze radio heeft namelijk een ingebouwde oplaadbare batterij en een speeltijd van maar liefst 6 uur.

De batterij wordt automatisch opgeladen wanneer u de P2500 op het stroomnetwerk aansluit. En daarmee is de radio altijd klaar voor gebruik en kunt u ook buiten de deur genieten van uw favoriete muziek. Bent u buiten en begint het een beetje te spetteren? Dat geeft niet! De P2500 heeft een rubberen afwerking en is daardoor waterafstotend.

De Scansonic P2500 is per direct verkrijgbaar, neem voor de verkooppunten contact op met Havoned in Putten. De consumentenadviesprijs (incl. BTW) is 99,95 euro.

EDITORS' CHOICE