NIEUWS

Vrolijk Pasen!


Max Delissen | 04 april 2010

De redactie van HiFi.nl werd dit jaar verrast door een leuk relatiegeschenkje van KEF. De Nederlandse Sales Manager Joost van den Bosch overhandigde ons twee KHT 3005 SE luidsprekertjes in de vorm van een soort chocolade-ei.

Heel logisch eigenlijk, want deze bijzondere satellietluidsprekers worden in de volksmond liefkozend ook wel `de eitjes` van KEF genoemd. En ja, daar doe je dan iets mee als fabrikant.
 
Dus konden wij niet achterblijven, en besloten als wederdienst een paasgroet voor onze lezers te maken met deze lekkere luidsprekers in de hoofdrol.
 

 
Bij deze. Overigens, KEF heeft ook in de weken ná Pasen veel te bieden, want er staan twee leuke shows op stapel. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 april organiseert BCC Plaza in Amsterdam een mooie show rond de Reference producten van het merk, en op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april kan bij Bender Hifi in Arnhem de legendarische KEF Muon worden beluisterd. Beide evenementen zijn zeer de moeite waard.
 
Waarom? Dat kun je hier lezen, of hier. Een kijkje in de online brochure van KEF kun je hier nemen.
 
Overigens, nu we het toch over chocolade hebben, de lekkerste komt natuurlijk uit België. Dat weet ook Joenit, naast importeur van een paar fraaie audio-merken ook de fabrikant van beChocolate, een buitengewoon highendig alles-in-1 apparaat dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook zeer goed klinkt. Lees er hier over.

Zo, genoeg audiofiele lekkernijen om de paasdagen mee door te komen, dus namens de gehele redactie: vrolijk paasfeest!

Het HiFi.nl team

EDITORS' CHOICE