NIEUWS

Fortress Home Theater stoelen bij Clofis NL


Redactie HiFi.nl | 28 april 2010 |

(ingezonden mededeling)

Fortress Home Theater stoelen zijn vanaf nu leverbaar bij Clofis Nederland. Fortress Seatings is van huis uit een fabrikant van comfortabele stoelen met oog voor design. Deze worden op maar gemaakt voor bijvoorbeeld lobbies, conferentie en board rooms. Ruim 10 jaar geleden is dit bedrijf gevraagd om stoelen voor Home-Theaters te ontwerpen en te fabriceren. Op dat moment was er een sterk groeiende vraag naar Custom Made luxe Home Theater stoelen.

Sindsdien heeft het bedrijf wereldwijd een goede reputatie opgebouwd wat betreft design, mogelijkheden en toepassingen.
In een thuisbioscoop is lekker en comfortabel zitten natuurlijk heel belangrijk. De stoelen worden op wens van de klant geproduceerd.


Foto: Fortress Home Theater

De stoel wordt op maat gemaakt (verschillende maten zitten in het standaard keuzepakket) met keuze uit verschillende afwerkingen, stoffen en leersoorten. Verder zijn er een aantal extra opties mogelijk, van bijvoorbeels een bekerhouder tot de mogelijkheid om het D-Box systeem te plaatsen. D-Box wordt aangesloten op de apparatuur en zorgt voor het bewegen van de stoel op het moment van actie in de film. Ook is het mogelijk om een gemotoriseerde stoel te krijgen met motorgestuurde rugleuning en voetenbank. Zelfs massage en verwarmingsunits behoren tot de mogelijkheden.
 
De standaard prijs is vanaf ongeveer 1500 euro voor de Balcony #912. Deze stoel wordt standaard geleverd met kunstleer of kunstsuede. De stoelen kunnen, tegen meerprijs, ook worden uitgevoerd in standaard leer of premium leer.
Alle mogelijkheden en uitvoeringen zijn op aanvraag leverbaar. Voor elke gewenste uitvoering wordt een prijsopgave gemaakt.
 

EDITORS' CHOICE