NIEUWS

VAD-show krijgt opvolger in AV-NU


Redactie HiFi.nl | 04 mei 2010

VAD Show krijgt opvolging met AV-NU.
23, 24 en 25 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

De succesvolle VAD Show krijgt na 14 jaar een opvolger. Op 23, 24 en 25 oktober 2010 zal in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht AV-NU 2010 worden georganiseerd. Dat de organisatie haar wortels heeft in de VAD Show wordt gekenmerkt door de sfeer en kwaliteit die dit evenement zal uitstralen.


Bij een vernieuwd evenement hoort een vernieuwd logo

Hoogwaardige en exclusieve noviteiten op het gebied van beeld, geluid en multimedia zullen getoond worden in circa 30 luxe en moderne demonstratieruimtes die variŽren in grootte van 30 tot 300m2. Tevens is er een groot beursoppervlak van 2.500m≤ dat AV georiŽnteerde bedrijven de mogelijkheid biedt voor standbouw. Sleutelwoorden voor de exposanten op AV-NU 2010 zijn: demonstratie, presentatie en informatie. Centraal staat het beleven van film, muziek, domotica, streaming audio, personal audio en zelfs gaming op niveau. Home Entertainment anno nu.

De Jaarbeurs Utrecht is een voor de hand liggende keuze als je zaken als geografische ligging, capaciteit en uitstraling beschouwt. Met het station op een steenworp afstand en parkeerruimte voor ettelijke duizenden voertuigen is de bereikbaarheid optimaal. U wilt gedegen informatie over alle mogelijke vormen van home entertainment? U wilt apparaten kunnen aanraken, ervaringen delen met anderen, een beroep doen op specialisten uit de branche? U wilt weten hoe u thuis echt kunt ontspannen? Laat muziek en film dan tot leven komen en zet 23, 24 en 25 oktober in de agenda. U bent van harte welkom op AV-NU 2010. Dť plek voor een ontspannen dagje uit in de Jaarbeurs Utrecht.

De geheel vernieuwde website, www.AV-NU.nl zal binnenkort online komen. U bent van harte welkom!

EDITORS' CHOICE