NIEUWSHeed Audio

Show met HEED en PMC Fact8


Redactie HiFi.nl | 17 mei 2010 | Heed Audio

(ingezonden mededeling)

Een primeur van beide merken in Nederland. Op 20, 21 en 22 mei nodigt La Scala, Delicatessen in Beeld en Geluid u uit om deze producten te aanschouwen.

PMC heeft eind vorig jaar een nieuwe reeks luidsprekers toegevoegd, namelijk de Fact serie. Uit deze serie gaan we de Fact 8 demonstreren. Buiten het feit dat deze luidspreker de, door PMC uitontwikkelde, ATL transmissielijn bezit heeft het ook de mogelijkheid om door een speciale schakeling de luidspreker aan de akoestiek aan te passen. PMC heeft door de jaren heen een zware stempel op de kwaliteit van Studio luidsprekers gelegd. Ze zijn toonaangevend en vele beroemdheden maken gebruik van PMC luidsprekers. Fact luidsprekers behoren tot de top in weergave en afwerkingskwaliteit.

HEED audio apparatuur is reeds vele jaren geroemd vanwege zijn muzikaliteit. Oorspronkelijk is de techniek ontwikkeld door Richard Hay en voortgezet door HEED audio uit Hongarije. Simpel gezegd gebruikt deze versterker een buizenschakeling zonder gebruik te maken van buizen. Deze schakeling zorgt ervoor dat het geluid niet verknipt wordt zoals bij de meeste conventionele versterkers en waardoor micro details in tact blijven. Dit resulteert in een natuurlijk en  harmonisch correct gedrag waardoor het mogelijk is een holografische weergave neer te zetten. Niet voor niets hebben HEED producten reeds vele oorkondes op hun naam staan waaronder de Diapason d’Or.

De demonstratie vindt plaats aan het St. Annaplein 23-24 in Tilburg, op donderdag 20 en vrijdag 21 mei van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag 22 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

MERK

EDITORS' CHOICE