NIEUWSVogel`s

Vogels TwistDock voor PlayStation 3


Redactie HiFi.nl | 31 mei 2010 | Vogel`s

(ingezonden mededeling)

Vogel’s kondigt vandaag haar nieuwste innovatie voor het PlayStation®3 computer entertainment systeem aan, de TwistDock. De TwistDock is meer dan alleen een dockingstation voor deze populaire spelcomputer. Het systeem breidt uit, laadt op en integreert op een unieke wijze met de Sony Playstation 3 waarbij de kabels weggewerkt zijn. Dit docking systeem is zowel voor de Original als de Slim variant van de spelcomputer geschikt.

Met de TwistDock zijn jouw controllers altijd klaar voor actie, zelfs als de spelcomputer uitgeschakeld is, worden ze opgeladen. Via een draaisysteem kun je aan de achterkant van de TwistDock twee controllers plaatsen. Hierdoor zijn de controllers in een handomdraai altijd opgeladen binnen bereik.


Foto: TwistDock voor PlayStation 3

Net zoals bij veel apparaten is de PlayStation voorzien van een wirwar aan kabels. Met de TwistDock worden deze kabels weggewerkt terwijl de spelcomputer op een voetstuk wordt geplaatst.
 
De TwistDock is vanaf 1 juli leverbaar via de exclusieve introductie partners Dixons en Dynabyte voor een introductieprijs van 79,99 euro (normaal 89,99 euro).

EDITORS' CHOICE