B&W 800-series Diamond luistershow

(ingezonden mededeling)

Op zondag 6 juni kan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit geluid, naar een ultieme weergave van elk soort muziek, terecht bij de luistershow van de nieuwe B&W 800-series Diamond bij Poulissen Audio Video Center in Roermond.

De befaamde diamanten tweeter is nu toegevoegd aan elk van de nieuwe modellen van de serie. Ook is de 800 Serie Diamond uitgebreid met de 805 Diamond, de voordeligste high-end luidspreker uit de serie die geschikt is voor gebruik in de huiskamer.
 
Met deze serie gaat Bowers & Wilkins terug naar de ambitie van grondlegger John Bowers om een luidspreker te ontwerpen die niets weglaat of toevoegt aan het originele geluidssignaal. De diamanten tweeter is voorzien van een ‘quad-magneet’- ontwerp dat het geluidsrendement verhoogt en het dynamisch bereik verbetert. Een nieuw ophangsysteem verbetert het afstraalgedrag en geeft een optimaler stereobeeld.


Foto: Bowers & Wilkins Diamond 802

De innovatieve techniek verbetert de lineariteit en vermindert harmonische vervorming. Bowers & Wilkins heeft extra aandacht besteed aan alle kleine details die een luidspreker speciaal maken. Zo zijn zuurstofvrije koperen luidspreker-ingangen en doorverbindingen ontworpen om er voor te zorgen dat het audiosignaal zo onaangetast mogelijk in de luidspreker terecht komt. In alle scheidingsfilters wordt een nieuw ontwerp condensator toegepast, bestaande uit een zilver-, goud- en olieconstructie. Dit component is geselecteerd door ingenieurs van Bowers & Wilkins en zorgt voor een verbeterde geluidsweergave.
 
Van deze serie zijn inmiddels alle modellen leverbaar en staan deze luisterklaar bij Poulissen Audio Video Center. U kunt de nieuwe B&W 800-series Diamond ontdekken tijdens de luistershow op koopzondag, 6 juni tussen 13.00 en 17.00 uur.
MERK

EDITORS' CHOICE