NIEUWSSonos

Sonos S5 nu ook in zwart leverbaar


Redactie HiFi.nl | 03 juni 2010 | Sonos
Sonos, de ontwikkelaar van multi-room muzieksystemen, introduceert de Sonos ZonePlayer S5 in het zwart. Net als de witte versie bedienen gebruikers dit alles-in-één, draadloze muzieksysteem eenvoudig met een iPhone of iPod touch.

Experts hebben de Sonos S5 al geroemd als een van de gadgets van het jaar. De S5 is in zwart of wit verkrijgbaar voor een adviesprijs van 399 euro bij geautoriseerde Sonos-dealers of op www.sonos.com.


 
De belangrijkste kenmerken van de Sonos S5 op een rij.
  • Kamervullend geluid. In elke kamer van het huis topkwaliteit geluidsweergave dankzij de vijf geïntegreerde speakers en vijf digitale versterkers.
  • Toegang tot oneindig veel muziek via iTunes en internet. De S5 biedt toegang tot veel meer muziek dan op een iPod past, inclusief een complete iTunes-bibliotheek en meer dan honderdduizend internetradiostations en -programma’s.
  • Te bedienen met een iPhone of iPod touch. Door de gratis Sonos Controller for iPhone-applicatie te downloaden, is het mogelijk vanaf elke plek in huis te zoeken naar muziek, favoriete songs te kiezen en het volume aan te passen. Geen beschikking over een iPhone? Gebruik dan elke andere draadloze Sonos Controller of de Sonos Controller voor Mac en pc.
  • Draadloos uit te breiden. Meer S5’s zijn eenvoudig en draadloos toe te voegen om het gehele huis van muziek te voorzien. Op die manier is het mogelijk verschillende nummers in elke kamer of juist hetzelfde nummer in alle kamers te beluisteren.

“We zijn verheugd om de zwarte S5 aan ons assortiment toe te voegen”, zegt Phil Abram, President van Sonos, Inc. “We vinden het belangrijk om onze klanten keuzevrijheid te bieden bij het creëren van de perfecte Sonos-beleving in elke kamer in huis.”
Voor meer informatie over Sonos en om een Sonos-dealer in de buurt te vinden: www.sonos.com.

EDITORS' CHOICE