NIEUWSApple

Domotica met iPod bij La Scala


Redactie HiFi.nl | 16 juni 2010 | Apple

(ingezonden mededeling)

La Scala, Delicatessen in Beeld en Geluid in Tilburg heeft het voor elkaar om verschillende items gelijktijdig te sturen met een iPod Touch, iPad of iPhone. Tevens hebben ze het mogelijk gemaakt om camera toezicht op de iPod te hebben.

Na een periode van programmeren en testen is het mogelijk een Marantz Receiver en BluRay speler te bedienen gelijktijdig met een LCD scherm van Hantarex en een digitale ontvanger van Humax. Daarbij is het mogelijk de verlichting te bedienen welke via Luxom modules geschakeld wordt. Bijzonder is dat de opdrachten in macro’s geprogrammeerd zijn en dat de status van de versterker terug te zien is op de iPod.


Foto: Hantarex LCD scherm

Dit betekend dat als je op het TV icoontje drukt de TV aangaat, de receiver en de Humax ontvanger. De Receiver gaat gelijk op de juiste input. Op het display is de volumebalk van de versterker te zien die de actuele stand laat zien. Uiteraard is de Humax volledig te bedienen. Het zappen gaat, door slim programmeren, sneller dan met de eigen  Humax remote. Door op het Radio icoontje te drukken schakelt de reciever naar de tuner. Ook de zender frequentie is terug te zien op de iPod.
 
Uiteraard gaat de ontwikkeling van deze programmering gestaag door en zullen steeds meer merken en toepassingen te bedienen zijn. Voor informatie of een demonstratie kunt U contact op nemen met La Scala, Delicatessen in Beeld en Geluid, st. Annaplein 23-24, 5038TV Tilburg.

EDITORS' CHOICE