NIEUWSRedEye

AND Benelux gaat RedEye Remote distribueren


Redactie HiFi.nl | 26 juni 2010 | RedEye

ThinkFlood benoemt AND Benelux BV tot exclusieve importeur voor RedEye Remote Control systemen. Daarmee is de Benelux het eerste gebied in Europa waar de RedEye producten verkrijgbaar zullen zijn.

"Het was logisch voor ons om eerst in de Benelux distributie op te zetten, RedEye remotes genoten al populariteit in BelgiŽ en Nederland sinds de introductie afgelopen december", aldus ThinkFlood oprichter en Vice President of Operations, Adam Shapiro. "Met exclusieve merken als NAD, DALI en andere, vinden we het geweldig dat AND Benelux de RedEye producten gaat voeren waarmee AV en Hi-Fi systemen bediend kunnen worden."Over slechts enkele weken zullen de eerste producten van RedEye al beschikbaar zijn in de Benelux. Met de RedEye en RedEye Mini kunnen gebruikers van een Apple iPhone, iPod touch of iPad bijna alles bedienen dat met infrarood codes werkt: AV receivers, DVD en Blu-ray spelers, TVʼs, kabel- en satelliet ontvangers en meer.Met functies zoals toegang tot een uitgebreide database voor IR codes die vele merken en typen omvat, het `leren` van IR codes van andere afstandsbedieningen, aanpasbare toetsenindeling, en zelf te programmeren makro opdrachten is RedEye een van de meest veelzijdige en tegelijkertijd prijsgunstige afstandsbedieningssytemen verkrijgbaar. Voor een impressie, kijk op youtube en zoek op `redeyebenelux`

Over AND Benelux BV:
Met gerenommeerde merken zoals NAD, DALI, Argon, InFocus ScreenPlay, Scandyna en nu ook RedEye in haar portfolio is AND Benelux al bijna 30 jaar de importeur voor het beste op Hi-Fi en AV gebied. Meer dan 200 kwaliteitsdealers door de gehele Benelux vertrouwen op de producten en diensten van AND Benelux.

Over ThinkFlood:
Opgericht in 2007 en gevestigd in Waltham, Massachusetts, Noord Amerika, ontwikkelt ThinkFlood hardware en software voor netwerk gestuurde afstandsbedieningsystemen. Met de eerste producten die nu verkrijgbaar zijn kan een Apple iPhone, iPad en iPod Touch getransformeerd worden tot een volledige universele afstandsbediening.

EDITORS' CHOICE