NIEUWSElipson

Elipson introduceert Studio Pro


Redactie HiFi.nl | 05 juli 2010 | Elipson

Na de introductie van de Planet L eerder dit jaar, volgt nu de Elipson Studio Pro. Deze compacte, maar niet te kleine monitor was in het verleden ook al onderdeel van het Elipson programma.

De luidspreker is nu 2-weg uitgevoerd met een Vifa tweeter en een Peerless mid-laag unit in combinatie met een a-periodisch gedempte poort. Dit komt de makkelijke plaatsing van de luidspreker in een woonruimte zeker ten goede. De luidspreker kent een gevoeligheid van 88dB, een impedantie van 8 Ohm en een frequentie bereik van maar liefst 49 tot 30.000Hz. Bi-wiring mogelijk middels verzilverde connectoren.

Het geadviseerde versterkervermogen ligt tussen 40 en 100 Watt en is daarmee makkelijk aan te sturen door menig versterker. De luidspreker weegt 6.1 Kg en is 30 cm hoog zonder de bijgeleverde spike montage. De diepte is 28,5 cm inclusief de connectoren. De breedte is slechts 16 cm. De Studio Pro is alleen leverbaar in hoogglans zwart.

Kijk op www.avtunes.nl voor het Elipson dealernetwerk in Nederland en/of informeer naar de luistermogelijkheden bij uw lokale dealer.

Prijs: 799 euro per paar

EDITORS' CHOICE