Lyngdorf special op HiFi.nl

Fabrikanten van high end audio komen in allerlei soorten en maten. Grootste gemene deler is dat ze allen denken iets extra`s te kunnen brengen in de overvolle audiowereld. Je moet dus met een bijzondere filosofie komen om echt op te vallen.

Peter Lyngdorf heeft die unieke eigen visie. Zo was hij de man achter de eerste volledig digitale versterker ter wereld: de TacT Millenium, welke nog steeds – nu in een MkIV incarnatie – op de markt is. In principe mag je de Millenium zelfs niet als versterker beschouwen, het is eerder een  DAC met voldoende vermogen om luidsprekers aan te sturen.Een andere belangrijke pijler onder Lyngdorf Audio is room correction. Tijdens (inter)nationale shows weet Lyngdorf met regelmaat de prestigieuze titel `best sound of show` in de wacht te slepen. Een teken dat de Lyngdorf  filosofie vruchten afwerpt.

Op HiFi.nl vind je vanaf heden een Lyngdorf Audio special met daarin een overzicht van het belangrijkste Lyngdorf Audio nieuws, een overzicht van alle dealers in de Benelux, een leuke instructievideo en natuurlijk een interview met the man himself.

Klik hier om een kijkje te nemen op de Lyngdorf Audio special

EDITORS' CHOICE