NIEUWSAVNUE

Audio TV Centrum krijgt groter pand

Redactie HiFi.nl | 14 juli 2010

Audio TV Centrum gaat verbouwen en daarmee wordt de winkel nog groter. Om plaats te maken voor de verbouwing beginnen ze vrijdag 16 juli met een zeer spectaulaire verbouwingsuitverkoop.

Om je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, gaat Audio TV Centrum haar winkel uitbreiden met het winkelpand op de Geldropseweg 77. Zo komen er bijvoorbeeld meer luisterruimtes en gaan ze diverse `huiskamers` maken om je een beter totaalbeeld te kunnen geven van de situatie zoals deze thuis gerealiseerd zou kunnen worden. Ook wordt het assortiment nog groter.



De huidige winkel wordt hierbij ook onder handen genomen. Om hiervoor ruimte te maken begint aanstaande vrijdag 16 juli om 8.00u `s morgens een spectaculaire opruiming. Heel veel audio systemen, televisies, meubels, accessoires, etc. gaan voor spotprijzen met kortingen tot wel 80% de deur uit. Het betreft hier demomodellen, overjarige modellen en nieuwe modellen in de doos. Vanaf donderdagmorgen kun je de meeste aanbiedingen op de Audio TV Centrum website vinden. Maar let op! Niet alle aanbiedingen zullen op de Audio TV Centrum website vermeld worden, dus een bezoek aan de winkel is zeer zeker de moeite waard. Ook zaterdag 17 juli ben je vanaf 8.00u `s morgens van harte welkom.



Tijdens de verbouwing ben je natuurlijk gewoon van harte welkom op de Geldropseweg 75. Vanaf half augustus hoopt Audio TV Centrum je te kunnen verwelkomen in de nieuwe winkel aan de Geldropseweg 75-77.


EDITORS' CHOICE