NIEUWSPhilips

Nieuwe Philips GoGear Muse


Redactie HiFi.nl | 16 juli 2010 | Philips

Muziek maakt integraal deel uit van ons dagelijks leven, of we nu thuis dan wel onderweg naar onze favoriete artiest luisteren. De zuiverheid en de details van geluid vastleggen is wat de luisterbeleving zo aangenaam maakt. Juist daarom waakt het nieuwe 2010-portfolio audiosystemen van Philips erover dat je enkel en alleen een authentiek geluid te horen krijgt, waar je ook bent.

De Philips GoGear Muse met FullSound™-technologie onthult volgens Philips alle geluidsdetails, terwijl tegelijkertijd de zuiverheid, het evenwicht en het comfort perfect behouden blijven. De audiodynamiek klinkt beter en evenwichtig in het volledige geluidsspectrum. Je krijgt dus alle rijke details, impact en emotie van de klank te horen, wat vaak verloren gaat met gecomprimeerde mp3-muziek.FullSound™ maakt gebruik van een digitale signaalprocessor om het muzieksignaal te analyseren en zowel het frequentiespectrum als de definitie te optimaliseren. Door het signaal meer dan 10 miljoen keer per seconde te herverwerken, reikt FullSound™ een perfect verrijkte klank aan. De oortelefoons met exclusieve klankisolatie die geleverd worden met de GoGear Muse waken erover dat de FullSound™-luisterervaring iets unieks wordt, aldus Philips.

Om te garanderen dat je muziek niet vervormd wordt, zelfs niet bij het hoogste volume, maakt FullSound™ gebruik van een gepatenteerde basoptimaliseringtechnologie die de beschikbare ruimte in het audiosignaal vult voor nog intensere en diepere bassen. Een innovatieve boostfunctie voor de hoge tonen benadrukt de klankprecisie terwijl de frequentie evenwichtig en natuurlijk blijft klinken. Je krijgt dus een hogere zuiverheid in stemmen en instrumenten te horen, en een energieke, buitengewoon authentieke klank. Om het idee van ruimtelijkheid, dat afwezig is in gecomprimeerde audioformaten, te herstellen voegt FullSound™ subtiel diepte, helderheid en realisme toe aan de klank, zonder de effecten van compressie te benadrukken.

Optimaliseer je luisterervaring met de Philips GoGear met een videokwaliteit in hoge definitie op een touchscreen van 3,2 inch en een surroundgeluid voor video. Het Philips surround geluid voor video beschikt over een eigen algoritme (patent aangevraagd) om getrouw weer te geven wat je in werkelijkheid zou willen horen, net zoals de filmregisseur het bedoelde. Je kunt een 720p HD-video bekijken en zelfs op het HD-flatscreen weergeven met behulp van de ingebouwde HDMI-aansluiting.

Met Philips GoGear beheer je ook je muziek- en mediabestanden makkelijker dan ooit dankzij Philips Songbird, een eenvoudig programma om je muziek, media en foto`s te ontdekken, weer te geven en te synchroniseren. Met Philips Songbird zet je je muziekcollectie over naar je GoGear Muse, deel je afspeellijsten, vind je nieuwe muziek, koop je liedjes op het internet, synchroniseer je foto`s en video`s en zie je welke favoriete bands in jouw regio optreden. Je voegt gewoon mediabestanden aan Philips Songbird toe door je cd-collecie te importeren of door de muziek te gebruiken die al op je pc staat.

Of, als je naar iets nieuws wilt luisteren, kun je de FM-radio met RDS gebruiken waarin 20 presets kunnen opgeslagen worden. Mogelijkheden te over!

Philips GoGear Muse met FullSound

  • FullSound™ om je mp3-muziek tot leven te brengen
  • Surround-technologie voor een verbluffende klank bij weergave van films
  • Oorfoons met klankisolatie voor een kristalhelder geluid en prima draagcomfort
  • FLAC en APE codecs zonder gegevensverlies, voor een precieze klankkwaliteit

In harmonie met je levensstijl

  • Meer keuze van content; ondersteuning van Audible en BBC iPlayer
  • HVGA-kleurenscherm van 3,2" voor subliem videoplezier
  • Weergave van 720p HD-video op je HDTV
  • MicroSD-kaartsleuf voor een hogere geheugencapaciteit
  • FM-radio met RDS en 20 presets voor meer muziekopties

Makkelijk en intuïtief

  • Philips Songbird: een enkel programma om op te zoeken, af te spelen, te synchroniseren

De GoGear Muse is vanaf juli beschikbaar voor marktadviesprijzen van 129 euro/149 euro/ 199 euro (8GB/16GB/32GB)

MERK

EDITORS' CHOICE