NIEUWSAstin Trew

Von Schweikert en Astin Show bij Auee


Redactie HiFi.nl | 18 juli 2010 | Astin Trew

Auee Audio houdt op vrijdag 23 en zaterdag 24 juli twee doorlopende demonstratie dagen met de Von Schweikert Unifield One luidsprekers. Deze kleine maar compromisloos gebouwde monitor luidsprekers van Von Schweikert Audio zijn voor de echte muzikale fijnproevers.

Hoewel klein van formaat zijn de Unifield One`s in staat een grote stage neer te zetten en laten op ongekend realistische en indringende wijze uw muziek tot leven komen.

De elektronica tijdens deze show zal uit de bekende Engelse stal van Astin Trew komen: de AT3500plus cd-speler en AT2000plus geintegreerde versterker. Dit ongekend muzikale duo is in staat u zó bij de muziek te betrekken dat muren en interieur verdwijnen, u wordt als het ware in de muziek getrokken, aldus Auee Audio.

Deze unieke prestatie`s van  monitor`s en elektronica willen zij graag met u delen, bij deze willen wij u dus uitnodigen om deze ervaring een keer te komen delen.

U bent dus van harte welkom op onderstaande data en tijden:

Vrijdag     23 juli - 10:00 t/m 18:00
Zaterdag  24 juli - 10:00 t/m 18:00

De complete setup staat reeds opgesteld, dus mocht u voor 23 juli al willen beluisteren dan kan dit, echter wel op afspraak.

Voor meer informatie:

Auee Audio
Van den Broekstraat 8
3544 MV Utrecht
www.auee-audio.nl  -  info@auee-audio.nl

EDITORS' CHOICE