NIEUWSPhilips

Philips breidt NetTV diensten uit


Redactie HiFi.nl | 21 juli 2010 | Philips

Philips maakt bekend dat de diensten van de AVRO, VARA en de VPRO nu ook te zien zijn via Philips Net TV. Dit is een uitbreiding op het reeds brede aanbod van uitzendingen, films en tv-series die met Net TV van Philips te bekijken zijn.

Sinds het voorjaar van 2010 biedt Philips steeds meer diversiteit in de diensten via Philips Net TV doordat er nu ook diverse content van de publieke omroepen AVRO, VARA en VPRO te bekijken en/of te beluisteren is.

Dankzij de samenwerking met de VARA kunnen nu ook de populaire dagelijkse actualiteitenprogramma`s ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Pauw en Witteman’ terug gekeken worden via Net TV. Via AVRO Klassiek kan de consument klassieke muziek beluisteren en concerten terug zien. Daarbij kan de filmliefhebber via Cinema.nl van de VPRO de meest actuele filminformatie en recensies nu ook via Net TV bekijken.Kirsten Heinemans, marketing manager Net TV, Philips Consumer Lifestyle: “We zijn verheugd Net TV te kunnen uitbreiden met de services van de AVRO, VARA en VPRO. Hiermee krijgt het palet van NET TV steeds meer variatie voor de consument. Met de nieuwe generatie televisies hoeft de consument geen tv-programma meer te missen. Op de bank kunnen series of een uitzending gemakkelijk teruggekeken worden, op ieder gewenst moment van de dag. En zonder gebruik van een computer”.

Met Philips Net TV is het mogelijk om tv-uitzendingen en series via internet (terug) te kijken op een televisiescherm in plaats van op de computer. Op het beeldscherm verschijnt een startpagina die eenvoudig en snel toegang biedt tot uiteenlopende entertainment- en informatiewebsites. Met de afstandsbediening van de televisie kunnen de programma’s en diensten van Net TV vervolgens makkelijk geselecteerd en bekeken worden.

Philips heeft inmiddels een ruim aanbod van terugkijkdiensten en werkt naast de AVRO, VARA en VPRO, ook samen met RTL Gemist en Eredivisie Live.

MERK

EDITORS' CHOICE