NIEUWSAccuphase

Paul Hattink scoort met JeeKeePee


| 28 juli 2010 | Accuphase

Importeur Paul Hattink - onder de bedrijfsnaam Hi.Fine is Paul importeur van oa. Accuphase - flikt het hem weer. Na de successen met Hatfield’s End, Stonehenge 4, 5 en Concierto de Stonehenge scoort de muzikale importeur nu een hit met JeeKeePee.

Jee kee Pee is een muzikaal project van Eefke Boelhouwers, Andy Broeders en Paul Hattink. De muziek kan het beste omschreven worden als Superlounge met een vleugje dance. De opnames worden gekenmerkt door de geweldige opnamekwaliteit. De nummers zijn de afgelopen anderhalf jaar gecomponeerd door Eefke en Paul. De opnames zijn gedaan in de Furrier Studio’s te Breda onder de productionele leiding van Paul en Andy. Deze studio staat bekend om geweldige high end opnames.
Het album Army of Eves komt eind augustus 2010 officieel uit.Alle nummers op dit album zijn gezongen door Eefke. Eefke is presentatrice bij Omroep Brabant en heeft dagelijks een eigen programma bij de radio van 13.00 tot 16.00 uur. Zij heeft haar muzikale verleden vooral doorgebracht als leadzangeres van de Roosendaalse dance/rock band Wicky.

Alle muziek op het album is gemaakt door Paul hattink. Hij is de maker van de albums van Hatfield’s End, Stonehenge 4, 5 en Concierto de Stonehenge waarvan er meer dan 20.000 stuks van verkocht zijn. Tevens heeft hij het album No limits onder eigen naam uitgebracht.
Andy heeft samen met Paul de productie gedaan. Andy heeft in het verleden mede het management van verschillende bands gedaan zoals Abel, Rosemary’s Sons en Vals Licht.

De single ‘Bonito’ is binnengekomen in de nationale Single Top 100 op nr 74.
Website: www.jeekeepee.nl

EDITORS' CHOICE