NIEUWSKanzy

Kanzy KAAM-1000: Nederlandse buizenversterker


Redactie HiFi.nl | 02 augustus 2010 | Kanzy

De Kanzy KAAM-1000 is een handgemaakte 100% klasse-a dubbel mono buizenversterker met heavy specificaties. De bouwers van Kanzy garanderen persoonlijk de ultieme geluidskwaliteit van hun merk. De basis van deze kwaliteit komt tot uiting in de overdrachtskarakteristiek. De KAAM-1000 wordt officieel in oktober 2010 gelanceerd.

Hoogwaardige onderdelen en assemblagetechnieken
Na drie jaar ontwikkeltijd is de Kanzy KAAM-1000 een feit. De KAAM-1000 bevat onder andere hoogwaardige weerstanden en audio grade condensatoren. De gouden contacten, keramische steunen en de meegeleverde voedingskabel met geborgde bajonetsluiting garanderen optimale prestaties en een zeer lange levensduur. De meeste onderdelen worden met behulp van luchtmontage geplaatst en met de hand met zilver gesoldeerd.Het uiterlijk van de KAAM-1000
De KAAM-1000, met zijn robuuste stalen behuizing en fraaie glazen buizen, heeft goudkleurige draaiknoppen en sierframes die indien gewenst verguld kunnen worden met 24 karaat goud. Beide versterkers zijn op onzichtbare wijze van het voedingsgedeelte gescheiden.
De KAAM-1000 wordt geleverd in een luxe houten kist met uitgebreide achtergrond- en technische informatie in gepersonaliseerde boekvorm, inclusief een rapport van het volledige productieproces, foto’s van de bouw en diverse testrapporten.

Lancering oktober 2010
De KAAM-1000 amplifier wordt in oktober officieel gelanceerd. Op de hoogte blijven over de KAAM-1000? Stuur dan een e-mail aan Kanzy.

EDITORS' CHOICE