NIEUWSNuforce

Wijziging NuForce Distributie Benelux

Redactie HiFi.nl | 09 augustus 2010 | Nuforce

Sinds eind vorig jaar is Robytone onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van de Europese distributie van NuForce. Hiertoe werkt Robytone nauw samen met de reeds bestaande distributeurs in de diverse landen en distribueert zelf de NuForce producten, in die landen waar NuForce nog niet vertegenwoordigd is (bijv. Duitsland).

Om sneller aan de vraag van haar dealer-partners te kunnen voldoen, heeft NuForce op advies van haar internationale distributeurs besloten om in samenwerking met Robytone een Europees magazijn en service center op te zetten. Hiertoe is NuForce Europe opgericht, een joint venture tussen NuForce en Robytone. Het NEC (NuForce European Centre) zal geïntegreerd worden in het Robytone magazijn te Deurne. Vanuit dit centraal magazijn zullen vanaf 1 augustus alle NuForce distributeurs en dealers in Europa beleverd worden.



In de Benelux werden tot op heden de NuForce producten naar volle tevredenheid van beiden partijen gedistribueerd door Crusade Audio te Zutphen. Het feit dat het Europese magazijn en service center van NuForce nu in Nederland gevestigd zijn en het feit dat Crusade Audio recent een aantal nieuwe activiteiten aan haar programma heeft toegevoegd, welke veel aandacht vragen, heeft ertoe geleid dat in goed onderling overleg besloten is dat Robytone , de NuForce distributie in de Benelux, per 1 augustus 2010 zelf ter hand neemt.

Crusade audio zal als subdistributeur gewoon Nuforce aan haar bestaande relaties blijven leveren.


EDITORS' CHOICE