DaVinci Audio vertegenwoordigd in de Benelux

Redactie HiFi.nl | 10 augustus 2010 | DaVinci Audio

Symphony Audio Import is verheugd te mogen aankondigen dat zij de distributie heeft verworven in de Benelux voor DaVinci Audio. Met DaVinci Audio wordt aan het assortiment een merk toegevoegd dat vinylweergave op het allerhoogste niveau tot een kunstvorm heeft gemaakt.

DaVinci Audio is een kleine, Zwitserse fabrikant die draaitafels, elementen en armen maakt. Elke draaitafel van DaVinci Audio wordt met Zwitserse precisie en met de hand gebouwd op bestelling van de klant. Daarnaast is DaVinci Audio ook nog een echt familiebedrijf dat gerund wordt door het koppel Peter Brem en Jolanda Costa.  



Gedurende de tijd dat DaVinci Audio bestaat, heeft het reeds talrijke prijzen in ontvangst mogen nemen en is het tevens één van de weinige merken die van het Amerikaanse The Absolute Sound in hetzelfde jaar (2009) voor zowel de draaitafel als de arm als het element een Product of the Year award in ontvangst mocht nemen.



De combinatie van de DaVinci Audio producten met de andere producten van Symphony Audio Import is iets dat volgens hen “nog maar zelden gehoord werd en dat u ook niet zo snel zal vergeten.”


EDITORS' CHOICE