NIEUWSSony

SBS 6, NET 5 en Veronica nu on demand


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2010 | Sony

Sony heeft de rechten bemachtigd voor het on demand tonen van programma`s van SBS 6, NET 5 en Veronica via Sony BRAVIA Internet Video.

Consumenten kunnen zo zelf bepalen wanneer ze uitzendingen zoals Popstars, Peter R. de Vries-misdaadverslaggever, The Bold and the Beautiful, The Little Couple en Grenzeloos Verliefd willen zien. Eerder sloot Sony al een overeenkomst met de NOS, Eurosport en YouTube om programma`s en beelden rechtstreeks en zonder tussenkomst van een pc te tonen.

Sony internet tv bestaat uit twee on demand-services: BRAVIA Internet Video, beschikbaar op bepaalde nieuwe BRAVIA-TV`s, Blu-ray Disc-spelers en thuisbioscoopsystemen en BRAVIA Internet Widgets, exclusief voor bepaalde BRAVIA-TV`s.

Overigens is Sony niet verantwoordelijk voor de vertoonde content en kwaliteit van deze kanalen. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de aanbieder van het kanaal. Naast SBS 6, NET 5 en Veronica, NOS, Eurosport en YouTube zijn ook onder andere Blip.tv, Wired, Podcasts, DailyMotion, Livestrong, GolfLink en Ford Models te gebruiken.

 

EDITORS' CHOICE