NIEUWSSony

Sony toont 3D bij Musica É tijdens woonbeurs


Redactie HiFi.nl | 02 september 2010 | Sony

Van 25 september tot en met 3 oktober vindt in de Amsterdamse RAI wederom de Woonbeurs plaats, en deze is dit keer extra interessant voor AV-liefhebbers. Voor de eerste maal verrijst op deze beurs namelijk het indrukwekkende Musica É belevingspaviljoen, een initiatief van een aantal gerenommeerde merken in de audio/video- en domoticabranche. Ook Sony is één van de exposanten en leidt bezoekers van de woonbeurs binnen in de wereld van 3D.

Sony schenkt veel aandacht aan het doorvoeren van 3D in haar product portfolio. Van professionele producten, 3D LED televisies, camcorders, fotocamera’s, Blu-ray spelers en sets, Playstations 3, VAIO notebooks tot 3D films en games. Sony gelooft dat de toekomst ligt in 3D en vertaalt die toekomstvisie in producten van nu.

Op de Woonbeurs kun je in drie verschillende ruimtes zelf ervaren hoe TV kijken in 3D werkt, onder andere op de met een Eisa Award bekroonde HX900 serie. Naast 3D opstellingen, presenteert Sony tevens diverse televisies uit de LED range. 

EDITORS' CHOICE