NIEUWSRTI

Viertron gaat RTI distribueren


Redactie HiFi.nl | 03 september 2010 | RTI

Vivateq GmbH, de Europese masterdistributeur van Remote Technologies Inc. (RTI) heeft Viertron aangewezen als distributeur voor haar pakket van Remote Control oplossingen.

Het Amerikaanse RTI is een begrip in de Custom Installation wereld met hun universele remote controls en bijbehorende accessoires. Gezien de zich uitbreidende portfolio van Viertron zich meer en meer beweegt naar multi-room oplossingen voor kwalitatieve audio en video is de uitbreiding van het pakket met deze professionele besturingssystemen zeer welkom.

De meesten van ons zijn inmiddels bekend met het fenomeen universele infrarood afstandsbediening, maar deze vorm van bediening op afstand beslaat slechts een klein deel van het pakket van RTI. Het pakket biedt een totaaloplossing en bestaat uit een aantal verschillende componenten: o.a. portable afstandsbedieningen,á muurgemonteerde touchscreens, knoppenpanelen en processoren die zowel ge´ntegreerd of stand-alone gebruikt kunnen worden.


Het totale productpakket is zodanig samengesteld dat alles dat op afstand bediend kan worden, zo eenvoudig mogelijk te bedienen is. Van de standaard afstandsbedieningen tot afstandsbedieningen uitgevoerd met touchscreen en muurgemonteerde touchscreens, RTI heeft voor iedere toepassing in elke kamer of gebouw, zowel residentieel als commercieel, een passende oplossing.

Gedetailleerde informatie over de producten van RTI is te vinden op www.viertron.nl, www.vivateq.com en www.rticorp.com

EDITORS' CHOICE