Opening EP:Beerepoot

Een unieke showroom in Noord-Holland opent zondag 5 september 2010 zijn deuren. In de EP:Beerepoot Experience Store vindt u alle nieuwe snufjes op het gebied van consumentenelektronica. De producten van o.a. Samsung, Philips, Panasonic en natuurlijk Spectral staan opgesteld in zogenaamde `huiskamers`, zodat de ultieme bioscoopbeleving wordt gecreŽerd.

"Het plan voor deze Experience Store samen met het audio- en tv meubelmerk Spectral bestond al langer" aldus Robert van Wettum, eigenaar van EP:Beerepoot gevestigd in Hoorn, "alleen zochten wij nog een goede locatie om de perfecte beleving te creŽren. Door gelukkig toeval kwam er een pand vrij, direct gelegen aan onze bestaande winkel, waarna wij samen met de mensen van Spectral aan tafel zijn gaan zitten om de ideeŽn verder uit te denken.""Binnen korte tijd hebben wij op advies van Spectral een interieurstyliste, Corine Arendshorst van Create, ingezet om onze gezamenlijke plannen verder uit te tekenen, van een lege fabriekshal tot een echte belevingswereld op het gebied consumentenelektronica in combinatie met de inmiddels niet meer weg te denken tv meubelen van het merk Spectral."

"De uiteindelijke reden voor ons al EP:Beerepoot was om meer te bieden dan andere elektronica winkels, om zo te laten zien dat naast een scherpe prijs met de nieuwste artikelen een nog belangrijker aspect van ons beter naar voren komt, namelijk service (achteraf). Bij EP:Beerepoot staat de Experience Store voor ďelektronica en meer....Ē op het gebied van service en totaaloplossingen."

Overigens wordt hiermee ook de eerste Spectral Experience Store in de Benelux geopend. Alle modellen uit de Spectral collectie worden hier gepresenteerd op een stijlvolle manier.

Bent u voornemens komende zondag 5 september een bezoek te brengen aan de EP:Beerepoot Experience Store, vraag dan naar de productspecialist van Spectral die zelf aanwezig zal zijn om al uw vragen te beantwoorden.

EP.Beerepoot Experience Store
Dr. C.J.K. van Aalstweg 5a - Hoorn
(naast bestaande winkel)

EDITORS' CHOICE