NIEUWSSennheiser

Hoofdtelefoons Sennheiser voor iPhone 4


Redactie HiFi.nl | 14 september 2010 | Sennheiser

Sennheiser heeft aangekondigd dat zijn Mobile Music-, Smart Remote Control- en Sports-hoofdtelefoons compatibel zijn met de nieuwe iPhone 4. Er zijn Sennheiser-hoofdtelefoons mét en zonder draad, net zoals er verschillende manieren zijn om een hoofdtelefoon te dragen; van een hoofdband of een nekband tot in-ear voor onderweg. De draadgebonden hoofdtelefoons zijn uitgerust met een ingebouwde Apple-compatibele afstandsbediening waarmee muziek en telefoonoproepen kunnen worden aangestuurd.

Met de modellen met draad kun je gemakkelijk van een telefoonconversatie overschakelen naar muziek en omgekeerd door gebruik te maken van de intelligente geïntegreerde afstandsbediening met microfoon. Met een druk op de knop kunnen gebruikers het volume regelen, afspeelopties instellen, oproepen beantwoorden en beëindigen en spraakbesturing activeren.

Muziekliefhebbers die de vrijheid van een draadloze oplossing verkiezen kunnen kiezen uit een ruim aanbod Bluetooth-hoofdtelefoons. De draadloze hoofdtelefoons beschikken over aantrekkelijke functies zoals een onzichtbare microfoon en handige besturingselementen in de hoofdtelefoonset voor een gebruiksvriendelijke en comfortabele bediening. Het uitgebreide gamma van Sennheiser varieert van trendy hoofdtelefoons met hoofdband tot discrete in-ear modellen.

Het productgamma van iPhone 4-compatibele hoofdtelefoons is nu wereldwijd verkrijgbaar via het wereldwijde netwerk van verdelers, via Apple Stores en Apple Online.

EDITORS' CHOICE