NIEUWS

Packard Bell Maestro LED HD Stereo-serie


Redactie HiFi.nl | 15 september 2010

De nieuwe Packard Bell Maestro LED HD Stereo-serie, de multimediaversie van de Packard Bell Maestro LED, is slechts 16,5 mm dun, neemt zeer weinig ruimte in vanwege het gestroomlijnde ontwerp. Het zwarte frame en de robuuste L-vormige voet met een zilveren finish geven het scherm een klassiek uiterlijk. Gebruikers kunnen de gewenste grootte kiezen: de 21,5-inch of de 24-inch, beiden met een 16:9 breedbeeldscherm.

De 21,5-inch Packard Bell Maestro 220 LED HD Stereo en de 24-inch Packard Bell Maestro 240 LED HD Stereo zijn ideaal voor gebruik als pc-monitor, maar zijn dankzij de DVI- en HDMI-connector ook in staat om video-inhoud in HD af te spelen van HD-apparaten zoals Blu-ray™-spelers, HD-camcorders en tv’s.

De Full HD-resolutie van 1920 x 1080 geeft levendige, zeer gedetailleerde beelden. Verder zijn er een dynamisch contrast van 12.000.000:1, soepele beelden zonder flikkering, een snelle 2 ms grijs-naar-grijs responstijd, volledig digitale DVI- en HDMI-connectiviteit met HDCP en twee ingebouwde luidsprekers aan de achterkant. Het 16:9 breedbeeld biedt ook nieuwe multitaskingmogelijkheden voor maximale productiviteit. De Packard Bell Maestro LED HD Stereo-serie is ontworpen met het oog op optimale helderheid bij normaal gebruik. Het kwikvrije led-scherm gebruikt tot 68% minder vermogen dan andere, vergelijkbare lcd-schermen.

De Packard Bell Maestro 220 LED HD Stereo en Packard Bell Maestro 240 LED HD Stereo liggen al in de Europese winkels.

EDITORS' CHOICE