NIEUWSSony

Sony introduceert WALKMAN S750


Redactie HiFi.nl | 17 september 2010 | Sony

Sony breidt het WALKMAN-assortiment met de S750. Deze video mp3-speler combineert hoge geluidskwaliteit met een superdun ontwerp; deze is slechts 7,2 mm. De aluminium afwerking geeft de S750 een luxe uitstraling. De extra lange batterijduur biedt tot 50 uur luistertijd en tot 10 uur video kijkplezier.

In combinatie met de EX in-ear hoofdtelefoon levert de S750 een indrukwekkend helder geluid met diepe bas. Dankzij de ingebouwde digitale noise cancelling technologie wordt 98 procent van het omgevingsgeluid weggefilterd. De meegeleverde vliegtuigadapter stelt reizigers in staat om van dezelfde noise cancelling te profiteren terwijl ze gebruikmaken van het in-flight entertainmentsysteem van het toestel. De Clear Audio technologie van Sony zorgt voor een verbetering van het geluid. Clear Bass en Clear Stereo worden gecombineerd met DSEE dat de hoge frequenties herstelt die verloren gaan bij het comprimeren van muziekbestanden.

Het heldere 5.1cm (2 inch) lcd-scherm toont haarscherpe video’s, foto’s en artcovers en heeft tevens een brede kijkhoek. Deze WALKMAN maakt voor het eerst gebruik van TruBlack technologie dat reflecties in het scherm tegengaat en het contrast vergroot. De gebruiker kan een eigen foto gebruiken als wallpaper of kiezen uit een van de negen voorgeprogrammeerde afbeeldingen.

De S750 kan zelfs helpen bij het aanleren van een nieuwe taal. Dankzij de Language Learning functie zijn bepaalde secties van een nummer langzamer af te spelen zonder dat de helderheid of toonhoogte verloren gaat. De WALKMAN S750 wordt geleverd met Content Transfer software. Hiermee zijn muziekbestanden eenvoudig via drag-and-drop van de pc naar de WALKMAN over te zetten. Bestanden uit de iTunes bibliotheek (exclusief DRM-bestanden) zijn ook direct te verplaatsen. Gebruikers van Windows 7 kunnen Divx en AVCHD videobestanden eenvoudig omzetten naar een leesbaar bestand voor de WALKMAN.

Sony WALKMAN S750 is vanaf oktober verkrijgbaar. De adviesprijs voor de 8GB versie 130 euro en voor de 16GB versie 160 euro. Beide modellen zijn in zwart, wit, roze en blauw leverbaar.

EDITORS' CHOICE

 • Thuistesters gezocht!
  Philips PH805 hoofdtelefoon
  Thuistesters gezocht!
  lees meer »
 • Interview
  Grimm: historie & toekomst
  Interview
  lees meer »
 • Veel acties in december!
  Prijzenfestival 20 jaar HiFi.nl
  Veel acties in december!
  lees meer »