NIEUWSAvalon

Wereldprimeur Avalon Transcendent bij Rhapsody


Redactie HiFi.nl | 22 september 2010 | Avalon

Zaterdag 2 oktober heeft Rhapsody in Hilversum een heuse wereldprimeur met de introductie van de nieuwe Avalon Transcendent.

Rhapsody in Hilversum en Avalon zijn al meer dan 20 jaar onlosmakelijk. Talloze shows met Avalon in de hoofdrol zijn bij Rhapsody de revue gepasseerd, te beginnen bij de introductie van de eerste Avalon Ascent. Deze luidspreker was een mijlpaal in design en een voorbeeld voor vele andere luidsprekerfabrikanten. De speciale band tussen Rhapsody en Avalon komt ook tot uiting in de vele wereld- en europese primeurs die in Hilversum plaatsvonden. De Avatar, Eclipse, Arcus, Osisris, Opus, Eidolon, Eidolon Diamond, Sentinel, Isis, Indra en Time waren voor het eerst te bewonderen in de winkel van Harry van Dalen.


Harry van Dalen tijdens de introductie van de Isis

En dan nu weer een Avalon wereldprimeur bij Rhapsody, de Avalon Transcendent. Ze zaten er bij Rhapsody al met smart op te wachten. Op 2 oktober laat Rhapsody deze nieuwe luidspreker van Neil Patel horen in combinatie met onder andere de nieuwe Spectral DMA 260 eindversterker. De prijs van de Transcendent zal 19.900 euro per set gaan bedragen.

Showdata en tijden:
De show met Avalon Transcendent is op Zaterdag 2 oktober van 10.00 – 16.00 uur

EDITORS' CHOICE