NIEUWSADAM

Audioperfect show in Brugge


Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2010 | ADAM

Editie 2 van de stereoshow van het Oostkampse AudioPerfect gaat binnenkort weer door. Tijdens deze editie een eerder klein aanbod van demonstratiematerieel, maar wel zeer de moeite waard. De show wordt gedomineerd door ADAM AUDIO luidsprekers, topproducten made in Germany.

De alom als wereldtopspeakers geprezen actieve, passieve en semi-actieve speakers met roots in de studiowereld worden hier als enige speakermerk geshowd.Het blad Music Emotion schrijft recent over ADAM AUDIO luidsprekers: “Wie eerlijk is en een opname wil horen zoals deze bedoeld is luistert voortaan naar een stel Adams. (…) Als een opname goed is, komt die in alle verbluffende perfectie terug.”

De apparatuur zal bestaan uit de bijzonder verfijnde analoge producten van Musical Fidelity, de unieke digitale systemen van Lyngdorf,  producten van de (SA)CD-specialisten van Northstar en de baanbrekende PerfectWave-producten van PS Audio.  De bekabeling komt van stroomspecialist  PS Audio, het uiterst betaalbare Supra en actief afgeschermde Synergistic Research.  Het is duidelijk dat we hier over hifisystemen praten voor de passionele muziekliefhebber, die daarom niet per se de allergekste bedragen op tafel wil leggen.

Peter Neirinck, zaakvoerder van AudioPerfect vindt zelf dat een stereosysteem – mits goed gekozen – vanaf 2.000 à 3.000 euro al bijzonder prettig en natuurgetrouw kan weergeven.  Niettemin zal AudioPerfect hier systemen showen van om en bij de 10.000 en 50.000 euro en dus de muziekliefhebbers trakteren op een feest voor ogen en oren.

In de demonstratieruimtes is een drankje voorzien om er lekker bij te genieten.  De vroege vogel vangt de worm zeggen de Engelsen en dus is er tevens een gratis fles wijn voor de eerste 6 bezoekers op elke dag, geschonken door sponsor De Brugse Wijnkelder.


Wanneer?
Zaterdag 13 en zondag 14 november 2010, telkens van 10u doorlopend tot 18u.

Waar? 
Hotel Leonardo Brugge
Chartreuseweg 20 (in het bos aan het kruispunt Expressweg te Loppem).
Het hotel heeft ruim gratis parkeermogelijkheid.

Toegangsprijs?
Gratis.

EDITORS' CHOICE