NIEUWS

`s Werelds eerste LED TVBED


Redactie HiFi.nl | 12 oktober 2010

Lifestyle bedding komt met ’s werelds eerste TVBed met geďntegreerde LED TV. Veel mensen kijken TV in bed, maar het is moeilijk een geschikte plaats voor de TV zonder dat het een storend element is in de omgeving waar het zich in bevindt. Lifestyle bedding lost dit probleem op door een flatscreen te integreren in het voetbord van het bed.

Vorig jaar introduceerde Lifestyle bedding tijdens de Excellent wonen & leven beurs in Eindhoven het TVBed concept. In samenwerking met topontwerpers en de beste technologen heeft Lifestyle bedding een complete collectie TV Bedden inmiddels voorzien van een nog dunner, ‘slimline’ voetbord en de nieuwste technologie op het gebied van TV kijken; LED TV.  En ook dit jaar zal `Excellent wonen & leven’ het podium zijn voor de onthulling van deze primeur en introduceert Lifestyle bedding hier ’s werelds eerste LED TVBed.

Het TVBed is met eigen ogen te bekijken van vrijdag 15 t/m maandag 18 oktober tijdens Excellent wonen & leven 2010 in het beursgebouw te Eindhoven.

EDITORS' CHOICE