NIEUWSJamo

Jamo introduceert S 404 compact speakers


Redactie HiFi.nl | 14 oktober 2010 | Jamo

Havoned, exclusief importeur van Jamo producten, kondigt de nieuwe Jamo S 404 compact speakers aan. Dit is een uitbreiding op de huidige Studio Range. De Jamo S 404 kan geplaatst worden op een vlakke ondergrond, zoals een bureau, boekenplank of op de vloer. Daarnaast kan de luidspreker ook aan de muur worden gemonteerd met behulp van een speciale beugel.

De MDF-behuizing verlaagt de interne resonantie, waardoor er een sterke output ontstaat tegen de laagst mogelijke frequenties. Volgens de fabrikant biedt de luidspreker in combinatie met een “soft-dome-tweeter” een gebalanceerd, soepel en natuurlijk geluid. De kleine geluidsdetails zouden met deze nieuwe luidsprekers perfect naar voren komen, waardoor muziek en filmgeluid nog beter tot zijn recht komen en de beleving intenser is. Ondanks het compacte formaat is de Jamo S 404 uitgerust met een krachtige 5,5” lage frequentie driver voor een denderende bassensatie.

Prijs en beschikbaarheid
De Jamo S 404 compact speakers zijn per direct beschikbaar voor 219,95 euro per set in hoogglans zwart en hoogglans wit.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »