NIEUWSSolidsteel

Solidsteel distributie naar X-fi


Redactie HiFi.nl | 14 oktober 2010 | Solidsteel

Per 1 oktober 2010 wordt het Italiaanse Solidsteel in Nederland gedistribueerd door X-fi. X-fi is de nieuwe naam waaronder Audio-Life haar distributie-activiteiten voortzet, de winkel blijft gewoon Audio-Life heten.

Het Italiaanse Solidsteel bouwt stijlvolle audioracks en luidsprekerstands. Zowel de audioracks als luidsprekerstands bevatten frames/poten van ‘solid steel’, die in een aantal series kunnen worden gevuld met bijvoorbeeld zand voor extra stevigheid en demping.

In de Solidsteel Hyperspike HS, HJ en HW Series wordt gebruik gemaakt van een “Tripod” design om optimale gewichtsverdeling te benaderen (3 poten betekent: natuurlijk evenwicht). Tegelijkertijd biedt deze methode zo min mogelijk contactpunten om resonanties zo veel mogelijk uit te bannen.Er zijn vele standaard modellen met twee, drie of vier niveaus, die modulair zijn uit te breiden. De verkrijgbaarheid van de losse basis, bijhorende poten (in verschillende hoogten) en aparte plateaus maakt het ook mogelijk helemaal zelf je Hyperspike audiorack samen te stellen. Altijd is elk niveau door middel van het Hyperspike Vibration Free System ontkoppeld en zijn de plateaus ontwikkeld om resonanties te absorberen en krassen zeer moeilijk te maken.

Kijk voor meer informatie over deze en andere producten van Solidsteel op www.audio-life.nl/solidsteel. Er wordt hard gewerkt aan www.x-fi.nl. Op 23 en 24 oktober organiseert X-fi een audioshow. Klik hier om daar meer over te lezen.

EDITORS' CHOICE