NIEUWSBose

Lifestyle 235 home entertainment-systeem Bose


Redactie HiFi.nl | 17 oktober 2010 | Bose

Bose introduceert het nieuwe Lifestyle 235 home entertainment-systeem. Met exclusieve technologieën komen films, televisieprogramma’s, sportwedstrijden, games en muziek tot leven met rijk en diep geluid uit twee zichtbare luidsprekers. Ook beschikt het systeem over het Bose Unify; het integratiesysteem voor vereenvoudigde installatie en meer gebruiksgemak.

De nieuwe Gemstone ES-luidsprekerarrays is één van de belangrijkste verbeteringen van het Lifestyle 235-systeem. Elke array heeft drie drivers, waarbij twee drivers naar voren zijn gericht en één driver aan de zijkant is gepositioneerd. Samen met de Bose TrueSpace digitale signaalverwerkings-technologie produceren deze nieuwe arrays een breed en nauwkeurig geluidsveld voor een levensechte geluidsweergave uit elke entertainmentbron. Een uit het zicht te plaatsen Acoustimass -module, die ook wordt gebruikt in de Bose Lifestyle 5.1 home cinema-systemen, produceert krachtige lage tonen.

Het Lifestyle 235-systeem bevat verder een geïntegreerde AM/FM-tuner en een dockingstation voor iPod of iPhone voor aanvullende entertainmentopties. Dankzij de Bose link-technologie kunnen andere Bose-luidsprekers en -systemen eenvoudig worden aangesloten op het Lifestyle 235-systeem. Hierdoor ontstaat een complete muziekoplossing waarmee gebruikers overal in huis en zelfs buiten, kunnen beschikken over kwaliteitsgeluid voor al hun muziek.

Ook is het systeem voorbereid op toekomstige uitbreiding dankzij aansluitingen voor maximaal zes hd-bronnen en een functie voor automatisch upscalen tot de hoogste resolutie die de televisie accepteert, waaronder 1080p via HDMI. Het Lifestyle 235 home entertainment-systeem is vanaf 15 oktober 2010 verkrijgbaar bij geautoriseerde Bose-dealers voor een adviesprijs van 3495 euro.

EDITORS' CHOICE