NIEUWS

Boelman & Co. sluit vestiging Assen


Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2010

Boelman & Co. maakt bekend dat zij vanwege substantiŽle inkrimping de vestiging in Assen, Boelman & de Raaf, sluiten. In de maand oktober organiseren zij opheffingsuitverkoop en worden voorraden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Wij ontvingen van hen onderstaand persbericht.

ďHet is alweer ruim 10 jaar geleden dat De Raaf HiFi overging in Boelman & de Raaf, met als hoofdvestiging Leeuwarden. Sindsdien is er veel gebeurd: verhuizing van de Weiersstraat naar de Kloekhorststraat, uitbreiding van het merkenpakket en we zijn 10 jaar ouder geworden. Maar ook de markt voor beeld en geluid is ingrijpend veranderd; niet alleen de apparatuur, maar ook het bestedingspatroon van de consument het afgelopen decennium. Wij, als onafhankelijke winkelier, voelen dit hard aankomen en daar komt de huidige economische crisis nog eens overheen.

We hebben daardoor moeten besluiten tot een substantiŽle inkrimping, met als gevolg het sluiten van onze vestiging in Assen aan de Kloekhorststraat. We vinden dit jammer, voor u en voor onszelf. In de maand oktober doen we aan een opheffingsuitverkoop en bieden we onze voorraden aan tegen aantrekkelijke prijzen

De opheffingsuitverkoop van onze vestiging in Assen is voor liefhebbers van kwaliteitsgeluid- en beeld een uitgelezen kans om spekkoper te zijn. Onze hele winkel moet leeg! Versterkers, tuners, cd-spelers, dvd- en blu ray-spelers, luidsprekers, hoofdtelefoons, audio- en tv-meubels, LCD-TV`s , van de betere merken, voor zeer aantrekkelijke prijzen. Maar ook inventarisstukken, zoals stoelen, stellingen, meetapparatuur, etcetera. En kleine give-aways. Buitenkans voor muziek Ė en beeldliefhebbers!Ē

Garantie en service regelt Boelman & Co. vanuit de hoofdvestiging in Leeuwarden, Nieuwestad 13. Ze zijn telefonisch te bereiken(ook voor het maken van een afspraak voor een servicebezoek) op nummer (058) 213 49 55. Voor meer informatie kun je de website van Boelman & Co. raadplegen.

EDITORS' CHOICE