NIEUWSOnkyo

Onkyo introduceert de CS-V645


Redactie HiFi.nl | 27 oktober 2010 | Onkyo

Onkyo komt met de CS-V645, een mini-systeem met ingebouwde dock en twee compacte speakers. Onkyo wil hier mee aantonen dat wie kiest voor een mini-systeem zichzelf niet tekort hoeft te doen als het gaat om mogelijkheden en geluidskwaliteit.

Behalve een analoge tuner en een krachtige versterker is er ook een dvd-speler ingebouwd in de CS-V645. Deze kan uiteraard overweg met cd’s, maar om een film te kijken hoef je alleen maar de televisie via HDMI aan te sluiten. Dankzij de ingebouwde upscaler worden dvd-films bekeken in verbeterde kwaliteit, tot wel 1080p Full HD. Ingebouwde dock

Behalve muziek en films op een schijfje kan het systeem ook overweg met moderne opslagmiddelen. Zo is er aan de voorkant een makkelijk bereikbare usb-aansluiting en is aan de bovenkant een dock voor iPod of iPhone ingebouwd. Zo kunnen ook digitale muziek, video en fotobestanden direct worden afgespeeld. Daarnaast wordt de iPod of iPhone ook direct opgeladen wanneer deze in de dock staat.

Bij deze set worden twee compacte luidsprekers meegeleverd. Deze twee-weg speakers bevatten een groot aantal door Onkyo ontworpen technieken. Zo zijn de woofers (het basgedeelte) gemaakt van OMF een duurzaam materiaal dat ongewenste vibraties voorkomt en dankzij de stijfheid is een snelle en goede response verzekerd. De tweeters nemen de hoge tonen voor hun rekening.

EDITORS' CHOICE