NIEUWSSonos

Wireless Dock van Sonos verkrijgbaar


Redactie HiFi.nl | 29 oktober 2010 | Sonos

Sonos introduceert een nieuw accessoire voor het Sonos muzieksysteem: de Wireless Dock (WD100). Gebruikers spelen met het Sonos Wireless Dock alle muziek van een iPod of iPhone in elke kamer van het huis af. Tegelijkertijd laadt de WD100 hun apparaat op.

Het Sonos Wireless Dock stuurt muziek draadloos naar alle ZonePlayers in huis via zijn digitale interface, zonder het te converteren naar analoog. Dit in tegenstelling tot de gangbare iPod-docks op de markt, die muziek analoog versturen. Door de digitale verzending van de iPod naar de speaker behoudt de muziek volgens Sonos de best mogelijke kwaliteit. Gebruikers kunnen alle muziek, opgeslagen op een iPod of iPhone, inclusief de meeste iOS–muziek-apps draadloos via enkele of alle Sonos ZonePlayers tegelijk afspelen. Met de onlangs geïntroduceerde Sonos Controller for iPad kunnen gebruikers ook de muziek op de gedockte iPod of iPhone bedienen vanaf een iPad. Vanaf de iPod of iPhone in het dock spelen gebruikers zo hetzelfde nummer in elke kamer perfect synchroon af.

Prijs en beschikbaarheid
Het Wireless Dock is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 119 euro. Het Sonos Wireless Dock is geschikt voor de volgende apparaten: iPod touch (1e, 2e en 3e generatie), iPod Classic, iPod nano (3e, 4e en 5e generatie), iPhone 4, iPhone 3Gs, iPhone 3G en iPhone.

EDITORS' CHOICE