NIEUWSGuru

Opendeurweekend Klinkt Beter


Redactie HiFi.nl | 04 november 2010 | Guru

Op zaterdag 20 en zondag 21 november vindt bij Klinkt Beter in Lotenhulle (Oost-Vlaanderen, tussen Gent en Brugge) het jaarlijks opendeurweekend plaats. Sinds de vorige editie van 2009 is het merkenaanbod aanzienlijk uitgebreid. Noemenswaardig is o.a. de volledige NAD master series, zowel stereo als surround.

In de cinema van Klinkt Beter worden Klipsch cinemaluidsprekers gecombineerd met de dynamische en strak klinkende Velodyne subwoofers met electronische akoestiekverbetering. Deze ruimte wordt voortaan aangestuurd met de nieuwe NAD M15HD processor, één van de weinige A/V processoren op de markt die volledig modulair zijn, waarbij upgrades voor o.a. HDMI 1.4 en andere toekomstige formaten gepland zijn.

Voor producten op het gebied van streaming en highres USB audio zijn Tentlabs, North Star Design en Olive aanwezig. Tentlabs brengt de nieuwe USB DAC mee, door Music Emotion uitgeroepen als “Referentieniveau in de middenklasse”. North Star Design presenteert de nieuwe USB dac32, de eerste 32 bits highres DAC die zowel 24/192 over high-speed USB als de traditionele SPDIF, AES en I2S signalen kan verwerken. Olive zal de nieuwe OLIVE 3HD demonstreren, een geïntegreerde 500GB rip- en muziekserver met ingebouwde highres DAC.


Foto: Pluto

Tingsha Audio demonstreert de Transmission Audio M1 monitor met ribbon tweeter en de grotere M3 vloerstaander. De nieuwe Klipsch Reference II lijn zal uitgebreid vertegenwoordigd zijn in combinatie met o.a. Trends Audio. In de reeks zal de grote Klipsch Palladium P37 verder aangevuld worden met de P17 monitor en met 10W versterking reeds een kamervullend geluid neerzet. Guru audio brengt de QM10 mee. Klinkt beter gaat ook op de designtoer: Everything But The Box brengt de Pluto mee, een bolvormige twee-weg speaker aangevuld door de allerkleinste Velodyne Microvee subwoofer, met de i-pod versterkers van Fatman en Roth Audio.

Klinkt beter is gevestigd aan Bosstraat 10 in Lotenhulle, België. Bezoekers zijn welkom op zaterdag 20 november doorlopend tussen 10:00 en 18:00 en zondag 21 november doorlopend tussen 10:00 en 18:00.

EDITORS' CHOICE